Pulled meat

Toepassing

Met Pulled Pork, Chicken en Beef van Slow Food Masters kunnen snel en eenvoudig de lekkerste gerechten worden bereid, al dan niet in combinatie met de speciale saus die erbij is ontwikkeld. Ideaal voor bijvoorbeeld vliegtuigcatering, saladeproducenten, cateringbedrijven, de sandwichindustrie of de horeca.

Smoked

De bereiding van dit innovatieve vleesproduct gebeurt op authentieke wijze. Het vlees wordt langzaam gegaard in een speciale smoker. Dit proces neemt zo’n tien uur in beslag. De heerlijke marinade met een uitgebalanceerde mix specerijen en het gebruik van appelhout in de Smoker geven het zachte, malse vlees een unieke smaak. Direct nadat het uit de oven komt, wordt het vlees uit elkaar getrokken (gepulled) met speciale kammen. Het resultaat zijn kleine stukjes draadjesvlees die zo zacht en mals zijn dat ze een beetje doen denken aan grootmoeders stoofvlees. De smaak is echter totaal anders en niet te evenaren.

Pulled

In Amerika is Pulled Pork al jaren een begrip en ook in Engeland en Scandinavië is het populair. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het is een eerlijk, puur en bijzonder smaakvol vleesproduct, dat ambachtelijk wordt bereid. De mogelijkheden zijn eindeloos.Van een broodje tot de topping van een pizza, van een salade tot een sandwich en van een hartige taart tot tapa’s. Slow Food Masters presenteert de originele Pulled Pork – en tevens Pulled Chicken en Pulled Beef – nu ook op de Nederlandse markt en exporteert het naar diverse Europese landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *