Nieuw in het assortiment van slow food masters

pulled Paddo

Slow food masters

nieuw in het assortiment

12 februari 2019

Slow food masters introduceert
pulled Paddo gemaakt van Oesterzwammen

We kijken bij Slow Food Masters met een open mind naar de ontwikkelingen in de maatschappij. Vegetarisch is de hype voorbij en is nu een echte trend. Naast onze Pulled Jack hebben we nu ook de Pulled Paddo geïntroduceerd. Zonder hallucinaties maar gewoon lekker! Clean label en zonder allergenen. We hebben de mooiste oesterzwammen geselecteerd en deze in onze smoker op appelhout gerookt. Een heerlijke vegetarische pulled variant. Een verwennerij op een broodje of als topping op pommes frites, een taco of nacho. Verkrijgbaar met of zonder onze lekkere Smokey Fruit Sauce.

Nieuw in het assortiment van slow food masters

pulled Jack

Slow food masters

nieuw in het assortiment

7 januari 2019

Slow food masters introduceert
pulled JAck op de horecava 2019

We kijken bij Slow Food Masters met een open mind naar de ontwikkelingen in de maatschappij. Vegetarisch is de hype voorbij en is een echte trend. Daar hoort volgens ons ook een echte Pulled Veggie bij. Een lekkere vegetarische variant die we hebben gemaakt van Jackfruit. Een stevige vrucht die de rook van ons appelhout uit de smoker mooi opneemt, op smaak gebracht met onze Smokey Fruit Sauce. Een heerlijke vegetarische pulled variant. Een verwennerij op een broodje, taco of nacho!

Snackpoint

Slow food assortiment

Slow food masters

Nieuws

6 november 2018

Snackpoint lanceert
slow food assortiment

De formule Snackpoint start in december met een smokehouse assortiment in samenwerking met Slow Food Masters. Het gaat om vier vleesgerechten die zijn geïnspireerd door de Amerikaanse barbecue-traditie.

Snackpoint introduceert ten eerste beef short ribs. Dat is te vergelijken met spare ribs, maar in plaats van het varken komen de short ribs van het rund. Dit vlees is in Nederland nog relatief onbekend, maar is in de Verenigde Staten erg populair. Naast short ribs heeft de formule ook spare ribs in het assortiment.

Pork shanks en pulled pork
Ook nieuw is de pork shank, bij ons ook bekend als spaakhammetje of beenhammetje. Pulled pork heeft Snackpoint al eerder in het assortiment gehad, maar wordt nu weer teruggehaald. De vleesgerechten worden in december als schotels geïntroduceerd, met frietjes of aardappelwedges, een salade, luxe mousse dessert en frisdrank.

Slow food
De producten worden geleverd door Slow Food Masters. Het vlees is twaalf tot veertien uur gegaard in traditionele Amerikaanse smokers boven appelhout. Vervolgens wordt het vacuüm verpakt en diepvries uitgeleverd. Het vlees is volledig e-nummervrij. Slow Food Masters is nu drie jaar actief in de Nederlandse horeca en catering. Snackpoint is de eerste formule die een dergelijk assortiment afneemt.

Slavatko vakjury

Short beef ribs wint goud!

Slow food masters

Nieuws

5 november 2018

Short beef ribs wint goud!

Onze 'low and slow' smoked Short Beef Ribs is tijdens de Internationale Vakwedstrijden, georganiseerd door de Stichting Slavakto door de onafhankelijke vakjury beoordeeld op: Uiterlijk aanzien, vorm en kleur. Aanzien snijvlak en structuur. Geur en smaak en consistentie. De jury stelde vast dat het product van Slow Food Masters van uitstekende kwaliteit is.

Slow Food Masters B.V.
Voltstraat 2e
5753 RL  Deurne
Nederland

+31 [0] 493 782 800
info@slowfoodmasters.nl

KvK 62621378