quality meat... low and slow
smoked and pulled the authentic american waY!
american style
In Amerika is Pulled Pork al jaren een begrip en ook in Engeland en Scandinavië is het populair. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het is een eerlijk, puur en bijzonder smaakvol vleesproduct, dat ambachtelijk wordt bereid. De mogelijkheden zijn eindeloos.Van een broodje tot de topping van een pizza, van een salade tot een sandwich en van een hartige taart tot tapa’s.
Slow Food Masters presenteert de originele Pulled Pork - en tevens Pulled Chicken en Pulled Beef - nu ook op de Nederlandse markt en exporteert het naar diverse Europese landen. Met Pulled Pork, Chicken en Beef van Slow Food Masters kunnen snel en eenvoudig de lekkerste gerechten worden bereid, al dan niet in combinatie met onze speciale saus die erbij is ontwikkeld. Ideaal voor bijvoorbeeld de horeca maar ook vliegtuigcatering, saladeproducenten, cateringbedrijven, of de sandwichindustrie. Dit nieuwe vleesproduct is bovendien zeer verantwoord. Er wordt alleen gebruik gemaakt van mager vlees en van E-nummers, gluten of andere allergenen is geen sprake. De consument zal de keuze voor dit Clean Label product dus zeker waarderen.
Pitmaster
Food op een ambachtelijke manier bereiden is hip. Ambachtelijke producten dragen vakmanschap en liefde in zich, en dat is nou precies wat er aan de hand is met de producten van Slow Food Masters. Pitmaster Job van Baars; de heerser van het vlees en vuur. Hij kookt intuïtief door te proeven, voelen, ruiken, luisteren en kijken naar zijn vuur. Bijna instinctief weet hij om te gaan met de manier waarop ingrediënten reageren op de vrijkomende warmte en rook. Alles voor het allerbeste, overheerlijke stuk vlees!
Lees hier het artikel uit Meat&Co van 29 maart 2018 >
“sinds kort Patat Frites met een topping van Pulled Chicken van Slow Food Masters. Een heerlijke combinatie van mooie gepulde vlees met fraaie rooksmaak en pittige bite.”
Wilt u zelf de unieke smaak
van onze pulled meats ervaren
en bent u werkzaam in de
sector Horeca?